80mm Cut-kaluar Die-casting Aluminium jero Recessed IP54 Downlight

Pedaran pondok:

Tegangan Masukan: 220-240V

Motong: 80mm

Diaméterna: 94mm

Bahan Lampu: Aluminium Die-casting

Sudut Beam: 90º

Sertifikasi: SAA, C-Tick, CE, RoHS

Aplikasi:  hotél, resép, toko,

kantor, mall, réstoran, bar jsb

Asalna: Xiamen, Cina


Fitur

Data Photometric

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

Maot-casting Aluminium jero Recessed 80mm Cut-kaluar IP54 Downlight

1. profil awak aluminium maot-tuang awét

2. Mantel bubuk gaya bérés dina nikel bodas atanapi dilapis satin

3. IC- 4 dipeunteun

4. Konstan labuh ujung ayeuna dimmable sareng supir non-dimmable konfigurasi dipasang ku flex sareng colokan

5. Dimmer Type: Trailing edge, 0-10V, DALI / DSI, Tuya Smart

6. chip SMD LED efisiensi tinggi

7. supir LED ku flex sareng colokan

8. IP54 pikeun dipaké di jero ruangan sareng di luar ruangan

9. Cangkir anti-hérang dina lampu, UGR <19

10. CCT switch anu tiasa robih dina supir.

11. Opsional pikeun 3-CCT sareng CCT tunggal.

未命名 未命名-3

 

Parameter Téknis

Tegangan Masukan 200V-240V CRI (Ra>) 80, 90, 95
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Kakuatan 8W, 10W, 12W Keureut 80mm
Diameter 94mm Jangkungna 64mm
Suhu -20~50 Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP54 Bahan-bahanna Maot-casting Aluminium
Sumber Cahaya LED Chip LED SMD 2835
CCT 3-CCT, Single CCT (3000K-6000K) Sudut Beam 90º
Warna Lampu Hideung / Bodas Pamasangan Dicandak deui

 

Modél

Modél

Kakuatan

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-DL16-02-08

8W

80-100lm / w

640-800lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL16-02-10

10W

80-100lm / w

800-1000lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL16-02-12

12W

80-100lm / w

960-1200lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

 

 

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali