595 × 595mm Lampu Panel Balik-cahayana

Pedaran pondok:

 

Ukuran: 595 × 595mm

Tegangan Masukan: 220-240V

CCT: 3000K, 4000K, 5000K

Sertifikasi: SAA, C-Tick, CE, RoHS

Aplikasi: Kantor, Toko, Kulawarga jsb

Asalna: Xiamen, Cina


Fitur

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

120lm / w Kualitas Tinggi 595 × 595mm Lampu Panel Balik-Lampu

1. Produk inovatif, Cahaya bahkan, teu aya daérah poék.

2. Aluminium kualitas saé, tilelep panas anu saé.

3. Gampang dipasang. Cocog pikeun diwangun kana sistem siling, kantor, sareng tiasa dianggo salaku perlengkapan gantung.

4. Pilihan pikeun non-dimmable, 0-10V dimmable, triac dimmable, Dali Dimmable.

5. Disatujuan ku SAA, C-tick, CE, RoHs jsb.

6. diffuser PC kualitas luhur ku transmittance lampu tinggi, anti sorotan sareng gampang dibersihkeun.

7. lensa kualitas luhur jangji efisiensi luminous luhur, tiasa 140lm / w. Sareng nambihan sekrup plastik dina papan PCB supados PCB moal lungsur.

8. Awak lampu ipis-ipis, beurat langkung enteng sareng biaya transportasi anu langkung handap. Kualitas luhur piring tukangeun pikeun minuhan tilelep panas anu saé.

内容-3内容1

 

 

内容-2副本

Parameter Téknis

Tegangan Masukan 200V-240V CRI (Ra>) 80
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Ukuranna 595mm * 595mm * 34mm Kandel tonggong 3mm, 2.5mm
Suhu -20~50 Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP20 Panutup Balik Beusi
Bahan Panutup Aluminium Bahan Pigura Aluminium
Sumber Cahaya LED Chip LED SMD 2835
CCT 3000K, 4000K, 5000K, 6000K, Tri-warna Sudut Beam 115 °
Warna Lampu Alami / haneut / tiis Pamasangan Dicandak deui, Pendent

 

Modél

Modél

Kakuatan

Kekecapan Luminous

Cahaya

UGR

SM-SPL6060-25

25W

120lm / w

3000lm

N

SM-SPL6060-30

30W

120lm / w

3600lm

N

SM-SPL6060-25-U

25W

120lm / w

3000lm

<19

SM-SPL6060-30-U

30W

120lm / w

3600lm

<19

SM-LPL6060-28

28W

110lm / w

3000lm

N

SM-LPL6060-36

36W

110lm / w

4000lm

N

 

Bungkusan

Modél

Beurat bersih

Beurat kotor

Qtys (per karton)

Ukuran karton

SM-SPL6060-25, SM-SPL6060-30, SM-LPL6060-28, SM-LPL6060-36

10.2KG

11,65KG

6 pcs

64X64X23cm

SM-SPL6060-25-U, SM-SPL6060-30-U

12,96KG

14.15KG

6 pcs

64X64X23cm

Gambar Produksi

production image 1
production image 2
production image 3

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali