Warta

  • Tuya Smart Used on Simons’ Lighting

    Tuya Smart Dipaké dina Lampu Simons

    Nalika pasar Lampu LED global terus tumuh, paningkatan panerapan sistem pencahayaan pinter parantos janten salah sahiji tren utama mempermudah pertumbuhan pasar anyar-anyar ieu. Éta parantos janten aplikasi Pencahayaan LED panganyarna anu bakal ngajalankeun tumuhna global L ...
    Maca deui
  • Tri-Colour Light

    Lampu Tri-Warna

    Kauntungannana Lampu Tri-warna Ngurangan panyimpenan lampu. Pikeun pangecér, borong, aranjeunna ngan ukur kedah neundeun 1 jinis lampu sareng tri-warna pikeun nyumponan sarat CCT pelanggan anu béda. Ieu tiasa ngirangan tekanan modal inventarisna. Masalah umum pikeun éléktro ...
    Maca deui
  • The Differences Between Edge-lit and Back-lit Panel Light

    Béda-béntenna Lampu-Tepi Lampu-Tepi sareng Lampu-Back

    Lampu Panel LED parantos janten kontributor utama pikeun hemat énergi dina sektor korporat. Pergeseran kana perlengkapan panel LED tina troffers basis fluorescent dina naékna gancang. Perlengkapan ieu sayogi dina varian Balik-cahayana sareng Edge-cahayana, sareng duanana béda dina sababaraha konci ...
    Maca deui