• downlight
  • ledlight
  • xmslight
  • certificate

Kategori

Tentang Kami

Didirikeun taun 2012, lampu Simons khusus pikeun R&D sareng produksi lampu komersial sareng Lampu LED anu aya hubunganana.

Kami gaduh langkung ti 3000 méter pasagi lokakarya standar sareng laboratorium sareng ngoperasikeun handapeun ISO9001. Kami gaduh tim anu kreatif sareng dinamis sapertos desain, pusat R&D, pameseran, manajemén proyek, manufaktur, majelis sareng kontrol kualitas.

Maca deui

Warta & Kajadian

  • Tuya Smart Used on Simons’ Lighting

    Tuya Smart Dipaké o ...

    Nalika pasar Lampu LED global terus tumuh, paningkatan panerapan sistem pencahayaan pinter parantos janten salah sahiji ...
    Diajar deui
  • Tri-Colour Light

    Lampu Tri-Warna

    Kauntungannana Lampu Tri-warna Ngurangan panyimpenan lampu. Pikeun pangecér, borong, aranjeunna ngan ukur kedah nyimpen 1 jenis ...
    Diajar deui
  • The Differences Between Edge-lit and Back-lit Panel Light

    Bédana B ...

    Lampu Panel LED parantos janten kontributor utama pikeun hemat énergi dina sektor korporat. Pergeseran kana fixtur panel LED ...
    Diajar deui