Béda-béntenna Lampu-Tepi Lampu-Tepi sareng Lampu-Back

Lampu Panel LED parantos janten kontributor utama pikeun hemat énergi dina sektor korporat. Pergeseran kana perlengkapan panel LED tina troffers basis fluorescent dina naékna gancang. Perlengkapan ieu sayogi dina varian Back-lit sareng Edge-lit, sareng duanana béda dina sababaraha aspék konci. Di dieu, urang bakal ningali bédana konci antara dua anu kedah diperhatoskeun sateuacan anjeun milih aranjeunna pikeun proyek.

1. Kandel
Lampu panel hurung langkung ipis tibatan lampu tukang sareng ngan ukur 8,8mm, lampu ipisna ayeuna di pasar.

2. Sumber cahaya
Di Lampu panel hurung, lampu dihasilkeun tina chip LED anu diposisikan dina sisi panel. Lampu ngaliwat LGP teras teras dibiasakeun ka handap.

 

2

 

Di Panel LED lampu deui, sumber cahaya aya di tukangeun panel, janten aya sababaraha gao antara sumber cahaya sareng panel. Sistem ieu dina susunan ngamungkinkeun kacaangan anu seragam tina permukaan anu ngaluarkeun cahaya tina panel.

 

2

 

3. Cahaya
Panel LED Backlitsok langkung épisién tibatan réncang Edgelit na. Lampu tina matriks chip LED ngan ukur ngalangkungan kandel bahan diffuser. Karugian lampu dina perlengkapan langkung handap, hartosna kaluaran lumen langkung luhur, épisiénsi cahaya tiasa gampang ngahontal 140lm / w.
Di Lampu panel hurung, lampu dipantul ngalangkungan diffuser. Leungitna lampu pisan ageung komo rada sesah pikeun ngahontal 120lm / w.

4. Disipasi Panas
Di Lampu Panel tukang cahayana, sumber cahaya na dina tonggong piring, rohangan tiisna ageung. Janten pangaruh disipasi panas langkung saé, umur hirup langkung lami.

5.LGP
Lampu panel tukang hurung teu kedah LGP, janten teu konéng bakal kajadian dina ieu.

6. Biaya Tinggi Épéktip
Lampu panel tukang hurung peryogi bahan kirang, biaya lampu langkung handap tina lampu panel cahayana.


Pos waktos: Jul-15-2020