Lampu Tri-Warna

Kauntungannana Lampu Tri-warna

Ngurangan panyimpenan lampu. Pikeun pangecér, borong, aranjeunna ngan ukur kedah neundeun 1 jinis lampu sareng tri-warna pikeun nyumponan sarat CCT pelanggan anu béda. Ieu tiasa ngirangan tekanan modal inventarisna.

Masalah umum pikeun kontraktor listrik nyaéta aranjeunna masang lampu di kamar sareng klienna henteu resep kana suhu warna. Daripada ngirimkeun aranjeunna deui atanapi hirup sareng hal anu aranjeunna henteu resep salami mangtaun-taun, lampu tri-warna tiasa dirobih ku sintreuk saklar. Ieu alesan sanés naha aranjeunna janten langkung populér. Kontraktor listrik mikanyaah aranjeunna sareng tiasa ngabantosan konsuménna senang, sanaos éta nasabah anu salah maréntahkeun lampu.

Kadang-kadang kapayunna konsumén akhirna tiasa gaduh rencana pikeun ngahias kamar janten langkung bodas atanapi janten haneut. Daripada ngagantikeun sadayana lampu pikeun ngajaga lingkungan anyarna, éta ngan ukur ngarobah suhu warna sareng ngajaga éta.

 

Lampu Tri-warna Simons '

Lampu handap aluminium panutup palastik
Ieu lampu sorot supir internal, saklar CCT aya dina lampu, tingali gambar ieu di handap.

2 (2)

 

 

Lampu handap aluminium
Sécher aya dina perumahan supir

2 (2)

 

Lampu panel

2 (2)


Pos waktos: Jul-15-2020