Tuya Smart Dipaké dina Lampu Simons

Nalika pasar Lampu LED global terus tumuh, paningkatan panerapan sistem pencahayaan pinter parantos janten salah sahiji tren utama mempermudah pertumbuhan pasar anyar-anyar ieu. Éta parantos janten aplikasi Lampu LED pangénggalna anu bakal ngajalankeun pertumbuhan pasar Lampu LED global salami sababaraha taun ka payun.

TuyaSmart / Smart Life-anu sayogi pikeun Android sareng ios - mangrupikeun Aplikasi global freeware sareng sababaraha skenario sareng fungsi anu kuat anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngontrol alat pinter anu béda pikeun merek anu béda iraha waé sareng dimana waé. Kalayan TuyaSmart / Smart Life, pangguna tiasa gampang ngendalikeun sareng mariksa alat bumi na, ngagaduhan kahirupan pinter anu saé bahkan aranjeunna ngumbara di sakumna dunya.

Simons damel babarengan sareng Tuya sareng ngagabungkeun aplikasi sareng modul na sareng lampu Simons. Modél Tuya dilebetkeun kana supir, yén pangguna tiasa nganggo aplikasi Tuya pikeun ngendalikeun lampu Simons (kendali tunggal atanapi kelompok). Ayeuna, lampu sorot simons, lampu panel, lampu track, lampu sélulér sadayana ngagaduhan fungsi pencahayaan anu cerdas.

 

Presentasi Aplikasi Lampu Tuya

 

Fungsi Pilihan

1

 

Platform anu cocog

3


Waktos Post: Jul-16-2020