90mm Cut-kaluar Tri-warna Downlight Intergrated

Pedaran pondok:

Perumahan terpadu janten langsing sareng elegan. Bahan aluminium paéh-casting ngajantenkeun dissipasi panas anu saé. SAA, C-tick, CE, RoHS, LCP, ISTMT, TM21, LM79, LM80 sadayana tiasa disayogikeun di dieu.


Fitur

Data Photometric

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

90mm Cut-kaluar Maot-canyeureud Aluminium Tri-colurang Slim abdintergrated Downlight sareng Flat Fasia

1. IC-4 dipeunteun

2. Maot-casting bahan aluminium, panas-dissipation alus teuing

3. Tri-warna dina lampu pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngirangan saham qtys.

3. supir éksternal 220-240V, desain terintegrasi.

4. kinerja dimming alus teuing, tiasa cocog pikeun kalolobaan dimmers mérek kecuali ngarah-ujung dimmer

5. Jaminan: 3 taun

6. L70 dugi ka 44000hrs.

7. Transmisi cahaya tinggi, tiasa dugi ka 100lm / w

8. Dimmer Type: Trailing edge, 0-10V, DALI / DSI, Tuya Smart

9. Maot-casting bahan aluminium, gaduh dissipation panas tinggi, IC-4 dipeunteun.

10. 3CCT saklar dina supir, teras CCT tiasa disaluyukeun dumasar kana sarat anjeun.

11. Penampilan langsing sareng anggun, tiasa langkung pas pikeun sélulér anjeun.

 

压铸-4

未标题-1

 

压铸-2

未命名 未命名-3

Parameter Téknis 

Tegangan Masukan 200V-240V CRI (Ra>) 80,90
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Kakuatan 10W, 12W Keureut 90mm
Diameter 114mm Jangkungna 30mm
Suhu -20 ~ 50 ℃ Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP44 Bahan-bahanna Maot-casting Aluminium
Sumber Cahaya LED Chip LED SMD 2835
CCT Tri-warna Sudut Beam 100 °
Warna Lampu Hideung / Bodas Pamasangan Dicandak deui

 

Modél

Modél

Kakuatan

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-DL04-03-10

10W

80-100lm / w

800-1000lm

Teu kabeurangan

Tri-warna

SM-DL04-03-12

12W

80-100lm / w

960-1200lm

Teu kabeurangan

Tri-warna

 

Bungkusan

Beurat bersih

Beurat kotor

Qtys (per karton)

Ukuran karton

6.48KG

8,4KG

24 pcs

44X36X26cm

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali