90mm motong-kaluar Plastik Cover Aluminium Downlight adjustable sareng Lénsa

Pedaran pondok:

Perumahan aluminium panutup palastik tina lampu ieu, bahan konduksi panas anu hadé, tiasa ditutupan dina insulasi termal anu disatujuan. Cocog pikeun nyorot karya seni sareng fitur sanés anu nganggo 40 °pilihan lénsa.


Fitur

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

90mm motong-kaluar Plastik Cover Aluminium Downlight adjustable sareng Lénsa

1. sudut sinar 30 °

2. palastik konduktif termal palapis perumahan aluminium, peringkat seuneu V-0.

3. 220-240V supir internal, desain terintegrasi.

4. Non dimmable / Triac dimmable aya.

5. 3000K, 4000K, 6000K pikeun pilihan.

6. Garansi: 3 taun.

7. L70 dugi ka 44000hrs.

8. Kinerja peredupan anu saé, tiasa cocog pikeun kaseueuran dimmer mérek kalebet dimmer ngarah-ujung.

9. Dimmer Type: Trailing edge, 0-10V, DALI / DSI, Tuya Smart

10. Plastik perumahan aluminium panutup, supir internal, penampilan beresih sareng éndah

11. arah adjustable, chip SMD.

2

 

 

 

4

 

 

 

 

 

Parameter Téknis    

Tegangan Masukan 200V-240V CRI (Ra>) 80,90
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Kakuatan 6W, 10W, 12W Keureut 90mm
Diameter 105mm Jangkungna 65mm
Suhu -20 ~ 50 ℃ Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP40 Bahan-bahanna Aluminium panutup palastik
Sumber Cahaya LED Chip LED COB
CCT 3000K, 4000K, 5000K, 6000K Sudut Beam 30 °
Warna Lampu Alami / haneut / tiis Pamasangan Dicandak deui

 

Modél    

Modél

Kakuatan

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-DL02-03-6-ND

6W

70-90lm / w

420-540lm

Non Dimmable

3000-6000K

SM-DL02-03-10-ND

10W

70-90lm / w

700-900lm

Non Dimmable

3000-6000K

SM-DL02-03-12-ND

12W

70-90lm / w

960-1080lm

Non Dimmable

3000-6000K

SM-DL02-03-6

6W

70-90lm / w

420-540lm

Teu kabeurangan

3000-6000K

SM-DL02-03-10

10W

70-90lm / w

700-900lm

Teu kabeurangan

3000-6000K

SM-DL02-03-12

12W

70-90lm / w

960-1080lm

Teu kabeurangan

3000-6000K

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali