70mm Motong-kaluar Datar Fasia Plastik Cover Aluminium SMD Downlight

Pedaran pondok:

 

Tegangan Masukan: 220-240V

Motong: 70mm

Diaméterna: ∅92mm

Bahan Lampu: Aluminium panutup palastik

Sudut Beam: 100º

Sertifikasi: SAA, C-Tick, CE, RoHS, LCP, ISTMT, LM79, TM21, LM80

Aplikasi: Kantor, Toko, Kulawarga jsb

Asalna: Xiamen, Cina


Fitur

Data Photometric

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

Panutup Plastik Aluminium 70mm Cut-out SMD Downlight

1. radiator plastik konduktif termal canggih, kinerja dissipation panas anu saé, umur panjang.

2. Opsional pikeun dimmable sareng non-dimmable.

3. Supir internal, kinerja peredupan anu saé sareng ngadukung dimmer anu paling mérek.

4. Dibandingkeun sareng lampu handap aluminium, éta ngagaduhan biaya anu langkung saé.

5. Disatujuan sareng sertifikasi SAA, C-tick, CE, RoHs.

6. dipeunteun IC-4, tiasa aman katutup sareng abutted kana ngawangun insulasi.

7. Kaluaran lumen tinggi, efisiensi lumen tiasa dugi ka 100lm / w

8. Pilihan janten CCT tunggal sareng Tri-warna

9. Dimmer Type: Trailing edge, 0-10V, DALI / DSI, Tuya Smart

10. Ngagunakeun diffuser PC transmittance lampu luhur, kaluaran lumén tinggi. Éta ngagaduhan tilu gandok dina diffuser pikeun ngajangjikeun yén éta moal murag.

11. Chip dina papan PCB, distribusi anu wajar, hérang merata. Teu aya rohangan poék sanaos surem dugi ka panghandapna.

12. Pikeun lampu handap tri-warna, saklar aya di sisi lampu, konsumén tiasa ngalih ka 3000K / 4000K / 5000K sareng ngirangan saham. Warna saklar tiasa dirobih janten warna naon anu anjeun pikahoyong.

大正面

灯珠

开关副本

 

 

 

未命名 未命名-3

 

 

Parameter Téknis

Tegangan Masukan 200V-240V CRI (Ra>) 80,90
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Kakuatan 5W, 8W Keureut 70mm
Diameter 92mm Jangkungna 55mm
Suhu -20 ~ 50 ℃ Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP44 Bahan-bahanna Aluminium panutup palastik
Sumber Cahaya LED Chip LED SMD 2835
CCT 3000K, 4000K, 5000K, 6000K, Tri-warna Sudut Beam 100 °
Warna Lampu Alami / haneut / tiis Pamasangan Dicandak deui

Modél

Modél

Kakuatan

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-DL01-02-05-SNDF

5W

80-100lm / w

100-500lm

Non Dimmable

3000-6000K

SM-DL01-02-08-SNDF

8W

80-100lm / w

640-800lm

Non Dimmable

3000-6000K

SM-DL01-02-05-SDF

5W

80-100lm / w

100-500lm

Teu kabeurangan

3000-6000K

SM-DL01-02-08-SDF

8W

80-100lm / w

640-800lm

Teu kabeurangan

3000-6000K

SM-DL01-02-05-TDF

5W

80-100lm / w

100-500lm

Teu kabeurangan

Tri-warna

(3000K / 4000K / 5000K)

SM-DL01-02-08-TDF

8W

80-100lm / w

640-800lm

Teu kabeurangan

Tri-warna

(3000K / 4000K / 5000K)


Bungkusan

Beurat bersih

Beurat kotor

Qtys (per karton)

Ukuran karton

4,32KG

5.41KG

24 pcs

35X22X37cm

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali