20-50W IP54 LED Tiram sareng Fungsi 3-CCT

Pedaran pondok:

Tegangan Masukan: 220-240V

Diaméterna: 285mm

Sertifikasi: SAA, C-Tick, CE, RoHS

Aplikasi: susun atanapi ruang komérsial

Asalna: Xiamen, Cina


Fitur

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

20-50W IP54 LED kerang sareng 3-Fungsi CCT na Dobel Kakuatan

1. Pilih suhu warna nganggo saklar DIP 3000K / 4000K / 6000K

2. Opsional pikeun dimmable sareng non-dimmable

3. Sensor gelombang mikro built-in sayogi

4. Jinis dimmer: Triac, 0-10V, DALI / DSI, Smart Wifi / Tuya palinter

5. Desain waterproof IP54 sareng tiasa dirakit dina teras luar

6. 3 ukuran bédana salaku pilihan

7. Opsional pikeun bodas, hideung, pérak, pagawean awak emas

8. chip SMD LED efisiensi tinggi, CRI> 80

9. SAA, C-Tick, CE, LM79, TM21, LCP, ISTMT tiasa disayogikeun

Parameter Téknis

Tegangan Masukan 200V-240V CRI (Ra>) 80, 90
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Suhu -20~50 Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP54 Bahan-bahanna PP / PC
Sumber Cahaya LED Chip LED SMD 2835
CCT 3-CCT, Single CCT (3000K-6000K) Sudut Beam 100º
Warna Lampu Hideung / Bodas / Silver / Emas Pamasangan Permukaan dipasang


Modél

Modél

Kakuatan

Diameter

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-CL02-01-20

20W

285mm

80-100lm / w

1600-2000lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-CL02-01-24

24W

285mm

80-100lm / w

1920-2400lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-CL02-02-25

25W

365mm

80-100lm / w

2000-2500lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL02-02-30

30W

365mm

80-100lm / w

2400-3000lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL02-02-35

35W

365mm

80-100lm / w

2800-3500lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL02-03-40

40W

500mm

80-100lm / w

3200-4000lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL02-03-45

45W

500mm

80-100lm / w

3600-4500lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL02-03-50

50W

500mm

80-100lm / w

4000-5000lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali