90mm Cut-out Recessed 15W 3-CCT Gimbal Downlight Downlight

Pedaran pondok:

Tegangan Masukan: 220-240V

Motong: 90mm

Diaméterna: 102mm

Bahan Lampu: Aluminium paéh-casting

Sudut Beam: 15º, 24º, 38º

Sertifikasi: SAA, C-Tick, CE, RoHS

Aplikasi:  hotél, resép, toko,

kantor, mall, réstoran, bar jsb

Asalna: Xiamen, Cina


Fitur

Data Photometric

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

90mm Cut-out Recessed 15W 3-CCT Gimbal Downlight Downlight

1. profil awak aluminium maot-tuang awét

2. Matt bubuk bodas mantel finish

3. Mékanisme bracket mastikeun fungsi tilting anu optimal 60º (-15º ~ + 45º) sareng muter 340º

4. Kaluaran tinggi chip COB LED, sudut sinar 38 standar gelar, opsional 15 gelar, 24 derajat

5. Lensa optik kinerja tinggi kalayan sistem multi-pemantul anu robih

6. Konstan labuh ayeuna tepi ka dimmable sareng non-dimmable konfigurasi supir anu dipasang ku flex sareng colokan - tingal nomer modél.

7. Dimmer Type: Trailing edge, 0-10V, DALI / DSI, Smart Wifi / Tuya app

8. Fungsi 3-CCT nyaéta opsional, saklar adjustable CCT kana supir.

9.Ip44 gelar panyalindungan pikeun panggunaan jero ruangan

象鼻灯-3 象鼻灯-6 象鼻灯-5

 

 

 

 

 

 

Parameter Téknis

Tegangan Masukan 200V-240V CRI (Ra>) 80,90,95
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Kakuatan 10W, 12W, 15W Keureut 90mm
Diameter 102mm Jangkungna 80mm
Suhu -20~50 Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP44 Bahan-bahanna Maot-casting Aluminium
Sumber Cahaya LED Chip LED COB
CCT 3-CCT, Single CCT (3000K-6000K) Sudut Beam 15º, 24º, 38º
Warna Lampu Hideung / Bodas Pamasangan Dicandak deui

 

Modél

Modél

Kakuatan

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-DL05-03-10

10W

80-100lm / w

800-1000lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL05-03-12

12W

80-100lm / w

960-1200lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL05-03-15

15W

80-100lm / w

1200-1500lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali