Suhu Warna Dipilih IP20 Batten Lampu sareng Sertifikasi SAA

Pedaran pondok:

Lampu batén LED konvensional pikeun rohangan jasa komérsial. 3 CCT anu tiasa kapilih pikeun anjeun pikeun ngirangan stok. SAA, C-Tick, CE, LM79, TM21, LCP, ISTMT, LM80 sayogi.


Fitur

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

Cina Manufacturer Dipilih Color Suhu IP20 Batten Lampu sareng Sertifikasi SAA

1. Résiko saham sareng usaha ngahemat biaya nganggo 67% hiji batén ku 3 CCT: 3000K / 4000K / 6500K

2. 20cm tos kabel, gampang dipasang

3. Output lumén tinggi, dugi ka 120lm / w

4. IK08 lulus

5. penampilan elegan sareng desain profil langsing

6. Bahan tahan PC Seuneu

7. CCT Ngarobih ku saklar, operasi / pareum

8. Sebaran Lampu Seragam, teu aya bocor lampu

9. Gunung langsung kana permukaan anu datar sareng kasar

10. instalasi gampang tur aman

11. Bébas Flicker

12. SAA, C-Tick, CE, LM79, TM21, ISTMT, LM80, LCP sayogi

Parameter Téknis

Tegangan Masukan 175-260V CRI (Ra>) 80, 90
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Lega 54mm Jangkungna 42mm
Suhu -20~50 Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP65 Bahan-bahanna PC
Sumber Cahaya LED Chip LED SMD 2835
CCT 3 CCT Sudut Beam 110 °
Warna Lampu Hideung / Bodas Pamasangan Permukaan dipasang

 

Modél 

Modél

Kakuatan

Panjangna

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-BL03-06-12

12W

0,6m

120lm / w

1400lm

Pilihan

3 CCT

SM-BL03-12-25

25W

1.2m

120lm / w

3000lm

Pilihan

3 CCT

SM-BL03-15-36

36W

1,5m

120lm / w

4300lm

Pilihan

3 CCT

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali