75 mm Cut-out Die-casting Aluminium Komérsial Deep recessed pencahayaan IP44 COB LED Downlight

Pedaran pondok:

Tegangan Masukan: 220-240V

Motong: 75mm

Diaméterna: 100mm

Bahan Lampu: Aluminium Die-casting

Sudut Beam: 45º

Sertifikasi: SAA, C-Tick, CE, RoHS

Aplikasi:  hotél, resép, toko,

kantor, mall, réstoran, bar jsb

Asalna: Xiamen, Cina


Fitur

Data Photometric

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

Maot-casting Aluminium Comm komersil Jero lampu recessed IP44 COB LED Dlampu sorangan

1. Ngumpulkeun nganggo lensa Fresnel, sudut balok anu akurat sareng kaluaran anu saé

2. Struktur unik mastikeun produk tinggi tungtung sareng desain anca

3. Desain recessed jero, UGR <19

4. Tilelep panas aluminium tilelep, radiasi panas anu langkung saé, mastikeun kinerja sareng umur panjang

5. Kinerja tinggi & kacaangan LED chip, CRI> 90Ra

6. Gelar perlindungan IP44 kanggo panggunaan di jero ruangan

7. Dimmer Type: Trailing edge, 0-10V, DALI / DSI, Tuya Smart

8. Konstan labuh ayeuna tepi ka dimmable sareng supir non-dimmable konfigurasi dipasang ku flex sareng colokan

9. Pilihan pikeun 3-CCT sareng CCT tunggal

压铸 透镜 -3 压铸透镜-4

 

 

 

Parameter Téknis

Tegangan Masukan 200V-240V CRI (Ra>) 80, 90, 95
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Kakuatan 7W, 8W, 10W Keureut 75mm
Diameter 100mm Jangkungna 50mm
Suhu -20~50 Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP44 Bahan-bahanna Maot-casting Aluminium
Sumber Cahaya LED Chip LED COB
CCT 3-CCT, Single CCT (3000K-6000K) Sudut Beam 45º
Warna Lampu Hideung / Bodas Pamasangan Dicandak deui

 

 Modél

Modél

Kakuatan

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-DL14-02-07

7W

80-90lm / w

560-630lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL14-02-08

8W

80-90lm / w

640-720lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL14-02-10

10W

80-90lm / w

800-900lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

 

 

 

 

 

 

 

 

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali