IP65 Waterproof IK06 Dipeunteun Batten Light

Pedaran pondok:

Ieu lampu batten tahan cai IP65. Panyambung AC khusus dina lampu, gampang pikeun ngarobah kabel AC. Aplikasi komérsial atanapi utilitas multi-tujuan.


Fitur

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

IP65 Waterproof IK06 Dipeunteun Batten Light 

1. Konektor pas gancang khusus dina hiji sisi lampu, gampang pikeun ngarobah kabel ku lampu tri-proof lami.

2. IP65 sareng IK06 dipeunteun, sénsor sareng pilihan darurat.

3. Pilihan pikeun dimmable sareng non-dimmable.

4. Jinis dimmer: Trailing-edge, DALI, 0-10V, Tuya pinter

5. Pilihan pikeun gelombang mikro anu diwangun dina sénsor.

6. Output lumén tinggi, dugi ka 110-130lm / w

7. Disegel PC kalayan konduktivitas termal tinggi, dissipation panas anu saé

8. Tilu panjangna diff lampu anu sayogi

9. SAA, C-Tick, CE, LM79, TM21, ISTMT, LM80, LCP sayogi

Parameter Téknis

Tegangan Masukan 175V-260V CRI (Ra>) 80, 90, 95
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Lega 73mm Jangkungna 41mm
Suhu -20~50 Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP65 Bahan-bahanna Disegel PC
Sumber Cahaya LED Chip LED SMD 2835
CCT CCT tunggal (4000K-6500K) Sudut Beam 120 °
Warna Lampu Hideung / Bodas Pamasangan Permukaan dipasang


Modél

Modél

Kakuatan

Panjangna

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-BL01-06-18

18W

0,6m

110lm / w

1960lm

Pilihan

4000K-6500K

SM-BL01-12-50

50W

1.2m

110lm / w

5800lm

Pilihan

4000K-6500K

SM-BL01-15-60

60W

1,5m

110lm / w

7000lm

Pilihan

4000K-6500K

SM-BL01-18-72

72W

1,8m

110lm / w

8000lm

Pilihan

4000K-6500K

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali