Recessed 90mm Cut-out 9 watt LED Downlight sareng Suhu Warna anu Dipilih

Pedaran pondok:

Tegangan Masukan: 220-240V

Motong: 90mm

Diaméterna: 102mm

Bahan Lampu: Aluminium Die-casting

Sudut Beam: 100º

Sertifikasi: SAA, C-Tick, CE, RoHS

Aplikasi:  hotél, resép, toko,

kantor, mall, réstoran, bar jsb

Asalna: Xiamen, Cina


Fitur

Data Photometric

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

Dicandak deui 90mm Keureut 9 watt LED Lampu handap sareng Skapilih Colour Tkaisar

 

1. Suhu warna anu gampang dipilih kalayan saklar dina supirna

2. dissipation panas kuat heatsink, IC-4 dipeunteun

3. profil awak alumunium die-cast awét, kalayan motong bodas, hideung atanapi pérak

4. Konstan labuh ujung ayeuna dimmable sareng supir non-dimmable konfigurasi dipasang ku flex sareng colokan

5. Dimmer Type: Trailing edge, 0-10V, DALI / DSI, Tuya Smart

6. Baju bubuk bubuk bergaya

7. chip SMD LED efisiensi tinggi

8. Gelar perlindungan IP44 kanggo panggunaan di jero ruangan

9. Desain Anti sorotan jero

 

 

 

未命名 未命名-3

 

Parameter Téknis

Tegangan Masukan 200V-240V CRI (Ra>) 80,90
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Kakuatan 8W, 9W Keureut 90mm
Diameter 102mm Jangkungna 56mm
Suhu -20~50 Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP44 Bahan-bahanna Maot-casting Aluminium
Sumber Cahaya LED Chip LED SMD 2835
CCT 3-CCT, Single CCT (3000K-6000K) Sudut Beam 100º
Warna Lampu Hideung / Bodas Pamasangan Dicandak deui

 

Modél

Modél

Kakuatan

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-DL06-03-08

8W

80-100lm / w

640-800lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-DL06-03-09

9W

80-100lm / w

720-900lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

 

 

 

 

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali