80W Surface dipasang lampu LED anu tiasa dimmable

Pedaran pondok:

Tegangan Masukan: 220-240V

Bahan Lampu: Aluminium

Diaméterna: 186mm

Jangkungna: 214mm

Sudut Beam: 15/24/36/60°

Sertifikasi: SAA, C-Tick, CE, RoHS

Aplikasi:  hotél, resép, toko,

kantor, mall, réstoran, bar jsb

Asalna: Xiamen, Cina


Fitur

Spék & Modél

Palayanan

FAQ

Surface mount dimmable 80W LED downlight

Profil profil 1.Aluminimu, nyumput dipasang sekrup sareng Matt bubuk bubuk Hideung finish, opsional Bodas pikeun mesen

2. Surface dipasang profil lampu arsitéktur

3. profil awak aluminium awét

4. chip COB LED kaluaran tinggi, integral arus konstan labuh ujung dimmable supir LED (teu kaasup S9015 / 80GU10)

5. Pilihan pikeun dimmable sareng non-dimmable

6. Dimmer Type: Trailing edge, 0-10V, DALI / DSI, Tuya Smart

7. Cocog pikeun rohangan interior atanapi padumukan

8. Ngarobih janten pemantul anu béda sareng opsional janten 15˚, 24˚, 36˚, 60˚

 

明装筒灯-4 明装筒灯-5

Parameter Téknis

Tegangan Masukan 200V-240V CRI (Ra>) 80, 90, 95
Faktor Kakuatan > 0.9 Frékuénsi Gawe 50 / 60HZ
Kakuatan 65W, 70W, 75W, 80W Supir Supir Terasing Internal
Diameter 186mm Jangkungna 214mm
Suhu -20~50 Saumur hirup 30000h
Peunteun IP IP40 Bahan-bahanna Aluminium
Sumber Cahaya LED Chip LED COB
CCT 3-CCT, Single CCT (3000K-6000K) Sudut Beam 15/24/36/60° 
Warna Lampu Hideung / Bodas Pamasangan Permukaan dipasang

 

Modél

Modél

Kakuatan

Cahaya

Kekecapan

Cahaya

Teu kabeurangan

CCT

SM-SDL01-06-65

65W

80-90lm / w

5200-5850lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-SDL01-06-70

70W

80-90lm / w

5600-6300lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-SDL01-06-75

75W

80-90lm / w

6000-6750lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

SM-SDL01-06-80

80W

80-90lm / w

6400-7200lm

Pilihan

3-CCT, Single CCT

Gambar Produksi

WechatIMG929
WechatIMG931
WechatIMG930

Lingkungan Pabrik

edf
factory
factory environment 3
edf

Lingkungan Pabrik

shipment 1
shipment 3
shipment 2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1. Dupi abdi tiasa kéngingkeun sababaraha conto?

    Anjeun disambut pikeun ngadaptar sampel pikeun mariksa kualitasna.

    Q2. Naon waktos pangiriman pesen?

    Éta bakal 25-30 dinten kanggo urutan normal.

    Q3. Dupi anjeun damel kerjasama palanggan pikeun ngembangkeun produkna nyalira?

    Kami gaduh tim R&D nyalira, ti listrik dugi ka strukturna. Saran anu pangsaéna pikeun produk tiasa disayogikeun ku aranjeunna. Kami ogé propésional dina muka alat.

    Q4. Naon barang pembayaran anu tiasa disahkeun di perusahaan anjeun?

    T / T, LC. OA ogé tiasa dianggap kadang.

    P5. Kumaha pabrik anjeun pikeun ngatur kualitasna?

    Kualitas mangrupikeun barang anu paling penting di perusahaan urang. IQC, IPQC sareng OQC sadayana henteu tiasa dipaliré nalika produksi urang. Sadaya pamariksaan produk kami dumasar kana standar kualitas ISO.

    Produk Patali